Succesvolle Zomerexamens 2023

Het was weer volle bak tijdens de zomer examen 2023! Na veel oefenen waren er weer bijna 20 kinderen die hun examen aflegden. Allen geslaagd. Sensei Chris en Jan waren er om de examens samen met Jeugdtrainers Sensei Wanda en Berry af te nemen. Dat ze dat met veel plezier doen was te duidelijk te zien. Ze genoten en zagen ook deze examens weer enorme vooruitgang.

Zoals jullie weten zijn we in een overgang naar het Jiu Jitsu en zullen ook de examens meer naar het JBN Jiu Jitsu worden beoordeeld. Dat vergt tijd een energie en wat was het mooi dat het nu ook te zien was aan het resultaat van de jeugdige deelnemers.

De dag ervoor waren er examens voor de volwassenen. Hierbij werd er al een gedeelte van de E Bo No Kata gedemonstreerd door de kandidaten. En natuurlijk werd er hard geknokt zowel op de grond al staande. Want ondakt de overgang moet je ook traditie in stand houden. En dat betekent dat je ook in gevecht je mannetje moet staan en dat gaat full contact. En dat er hierop getraind is was dan ook duidelijk te zien.

Al met al weer een hele geslaagde examenweekend! Prachtig om te zien dat ouders, grootouders, opa’s en oma’s, vrienden langs zijn gekomen om aan te moedigen. Bedankt allemaal en alle kandidaten van harte gefeliciteerd met het behalen van je graduatie !

Share This: