Persbericht

Tai-Jutsu vereniging Roodeschool krijgt nieuwe stoot- en trapkussens  van de Theo Pouw Groep

– Roodeschool – Tai-Jutsu vereniging Roodeschool kreeg afgelopen vrijdag nieuwe stootkussens gesponsord van de Theo Pouw Groep. Tai-Jutsu is een zelfverdedigingssport die judo, karate, en jiu-jutsu combineert.  De sportvereniging heeft een grote jeugdgroep en een volwassen groep en traint al 35 jaar in Roodeschool en was dringend toe aan nieuwe stootkussens. De stootkussens worden gebruikt om stoot- en traptechnieken op te leren, en krijgen nogal wat te verduren. Ook de toename van het aantal leden was een van de redenen waarom de vereniging meer kussens nodig had.

De Theo Pouw Groep “bestaat 40 jaar en trakteert” was de actie die de vereniging vernam van een medewerker bij de Theo Pouw Groep. Theo Pouw groep steunt lokale initiatieven die raakvlakken heeft met kinderen.

Tai-Jutsu Roodeschool heeft van de Theo Pouw Groep 15 kleine stootkussens en 10 grote stootkussens ontvangen. Ze zijn in de bijpassende blauwe kleur en voorzien van het logo.

Afgelopen vrijdag werden ze aan alle aanwezige leden van Tai-Jutsu Roodeschool gepresenteerd en in ontvangst genomen. Tijdens de training zijn de kussens goed getest en met veel enthousiasme goedgekeurd. Dankzij de sponsoring van de Theo Pouw Groep kan Tai-Jutsu Roodeschool weer vele jaren met plezier de stoot-  en traptechnieken trainen!

Wil je een keer mee trainen dan kan dat want de lessen zijn twee keer per week op woensdag en vrijdag! Voor meer info www.tai-jutsu.nl

Share This: