Kyu & slip examens jeugd

Na lang trainen is het dan zover! Op vrijdag 3 maart om 19.00 uur zal er weer een examen Tai-Jutsu plaatsvinden voor de jeugd. Wij nodigen u van harte uit om deze bij te wonen.

De examens zullen dit jaar een andere vorm hebben als voorgaande jaren. Aangezien Tai-Jutsu een prachtige maar ook complexe sport is (je moet o.a. Judo, Karate en Jiu-Jutsu beheersen) zijn de examens nu 1 x per jaar en gaan de vorderingen qua examens gestaag. Wij zien hier graag wat meer vooruitgang in, dat gaan we doen door een slip, een soort “tussen-graad” te introduceren. Dit examen zal een deel van de leden voor de slip gaan, en een deel voor een Kyu, ofwel andere band. Dit is gebaseerd op de ontwikkeling van het kind, deelname aan lessen etc.

De kinderen zullen dus voor of een Kyu examen gaan of een slip- examen. De Kyu examen kunnen alleen twee keer per jaar afgenomen worden en dit gebeurd door een examen commissie. Het slipexamen kan vaker afgenomen worden als de jeugdige daar klaar voor is.

Voor vragen of uitleg kom gerust bij Sensei Berry of Wanda. Of via mail bhaan@tai-jutsu.nl

De examenkandidaten dienen om 18.45u klaar te staan in de Dojo. De kandidaten krijgen dan 15 minuten de gelegenheid om zich op te warmen voor het examen. Ze kunnen dan nog eventueel vragen stellen omtrent de examenstof. En hou rekening dat deze training iets kan uitlopen.

Heb je nog geen opgave formulier dan kan je deze hier downloaden:  Inschrijfformulier Examens San Shou Roodeschool

De examens worden gehouden in het gymgebouw aan de Zuster de Kortestraat 97 te Roodeschool.  Wij wensen alle kandidaten heel veel succes voor dit examen!

Jeugdtrainers

Sensei Berry 2e dan en Sensei Wanda 1e dan

 

Share This: