Jeugdlessen zijn weer begonnen

De jeugdlessen zijn weer begonnen! Elke vrijdag tussen 19:00 en 20:00 uur vervolgen we de lessen voor de jeugd weer na even een tijdelijke stop.

We zijn heel blij dat we weer kunnen starten in goed overleg met de gemeente. Zo kunnen we de jeugd in het Hogeland weer trainingen aanbieden. Zo kunnen we weer werken om in een goede conditie te komen en weerbaar te worden of blijven tegen de Covid-19.

Vrijdag 20 november was de eerste training weer na een korte stop omdat we het even niet verantwoord vonden en combinatie met ons eigen werk in het ziekenhuis. Dat laatste gaat gewoon door maar hier hebben we wat stabiliteit in gevonden.

Elke vrijdag zijn de trainingen. Hier nog even de voorschriften

  • Aanmelden voor elke les via de app
  • Thuis aankleden, zelf drinken mee nemen
  • na de les kan je niet douchen of omkleden, direct naar huis
  • Voor en na de les afstand houden en richtlijnen RIVM aanhouden!
  • Kinderen en jongeren tot en met 17 jaar hoeven tijdens het sporten onderling geen 1,5 meter afstand te houden. Maar er worden geen wedstrijden gespeeld tegen sporters van andere verenigingen. Onderlinge trainingspartijen mogen wel.
  • Als je klachten hebt die kunnen wijzen op corona zijn neusverkoudheid, loopneus, niezen, keelpijn, hoesten, plotseling verlies van reuk of smaak, verhoging, koorts en benauwdheid; DAN BLIJF JE THUIS. En regel bij twijfel thuis blijven!

Hopelijk zien we je vrijdagavond! Wees welkom en bij vragen neem even contact met ons op!

Share This: