Het taijutsuka verhaal van het kwartaal!

Om een leerling in het zonnetje te zetten hebben we het taijutsuka verhaal van het kwartaal in het leven geroepen. De eerste taijutsuka verhaal van het kwartaal is voor William!

We weten van William dat hij elke week aanwezig bent en op de fiets komt, en we zullen je stiekem verklappen dat we vaak een wedstrijdje met jou doen. Dit weet jij natuurlijk niet . Maar als we aankomen is onze eerste vraag “zijn we eerder dan William? Is het ons gelukt? Maar jij wint vaak. En dat waarderen we!

En dat niet alleen. Ook je inzet is er iedere week weer voor de volle 100% William was negen jaar toen hij op de tai-jutsu kwam en traint nu al 2 jaar bij Tai-Jutsu San Shou Roodeschool. Hij wou vroeger al op een vechtsport zitten en zijn moeder heeft de tai-jutsu samen met William uitgezocht, nu dus 2 jaar geleden.

Wij vroeg wat William zo fantastisch vind aan tai-jutsu? Alles wel, want ik vind het leuk om de technieken te leren. En hij vind dat andere kinderen ook aan tai-jutsu zouden moeten doen omdat het handig is en omdat het leuk is. De zweefrol en buiten trainen vindt William het leukste en het spannendste het examen. En William heeft de gele band met een slip.

Op de vraag Heb je buiten de dojo ook wel eens iets met tai-jutsu gedaan? (demonstratie, spreekbeurt) zegt William: “Ja stoeien met mijn vader en gewoon oefenen met mijn vader. Binnenkort geef ik op school ook een spreekbeurt over tai-jutsu”.

William fantastisch dat je zo fanatiek bent en elke week aanwezig bent. Dat verdient jou de tai-jutsuka van het kwartaal! Osu,

Share This: