Geslaagden examens Senioren

Roodeschool – Vrijdag avond 24 maart deden er 6 volwassenen examen in het zelfverdediging bij Tai-Jutsu San Shou Roodeschool. Hiermee heeft Tai-jutsu San Shou hun examenmaand afgesloten.

De hele maand maart stond in het teken van het afnemen van examens. Begin maart hebben 16 jeugdleden hun examens gehaald voor graden en slips en nu eind maart was het de beurt aan de volwassenen. Chris van Dijken deed examen voor zijn 3e kyu en deed dit verdeelt over twee avonden. Tai-Jutsu bestaat uit onder andere Judo, Karate en Jiu-Jutsu. Omdat het zo’n brede sport is zijn examens ook niet eenvoudig. Men moet alle aspecten beheersen en daarvoor zijn in Chris zijn geval meerdere avonden nodig.

Vrijdag 17 maart het eerste deel van het examen afgelegd voor de 3e kyu op het onderdeel karate en gedeelte jiu-jutsu, vrijdag 24 maart was het tijd voor het onderdeel jiu-jutsu en judo. De andere 4 examen kandidaten hadden vrijdag 24 maart hun examen voor hun 8e kyu en hebben hierin alle onderdelen goed kunnen laten zien. Aan het einde van het examen werd er gezamenlijk afgesloten met het “Tai vechten”. Dit houd in dat je vanuit een kring 1 of meerdere aanvallers krijgt die je gecontroleerd moet afweren.

Er werd hard maar fair gevochten en het resultaat was dat er voor de 8e kyu geslaagd zijn; Arno van der Heijden, Kees van der Molen, Carolien Neperus en Bennie Muntinga. Voor de 3e kyu is Chris van Dijken geslaagd, allen gefeliciteerd!

Er is meer nieuw over Tai-Jutsu San Shou te Roodeschool want 16 maart hebben Sensei Berry en Wanda Haan hun vereniging vast laten leggen bij de notaris en de KvK. De wens was er al langere tijd om de vereniging te professionaliseren en kwalitatief te verbeteren. Een geheel zelfstandig vereniging die als doel heeft goede kwaliteit van lessen tegen een zeer betaalbare prijs, ofwel voor iedereen toegankelijk. Ook zijn we een vereniging waarin de waarden en normen hoog staan, door de vereniging dusdanig notarieel vast te leggen kunnen wij dit waarborgen.

Mocht u op zoek zijn naar een sport die je fysiek en mentaal een uitdaging bied, kom gerust kijken. De senioren trainingen zijn elke woensdag avond van 20:00-21:00 en elke vrijdag avond van 20:00-21:30 uur in de Sporthal te Roodeschool en worden gegeven door de trainers Berry Haan 2e dan en Wanda Haan 1e dan onder auspiciën van Shihan W. Pieterman 6e dan

Hier zijn de foto’s !!!

 

Share This: