Informatie Eindejaarstraining 2018

We zijn jullie zeer trots mede te delen dat Kancho C. Dekker tijdens de laatste training van dit jaar een les geeft! Het belooft een zeer bijzondere training te worden. Want wist U dat Kancho Dekker in Uithuizermeeden en Uithuizen heeft les gegeven? Keiharde trainingen waar veel tai-jutsuka’s (van de old school!) nog steeds vol lof over spreken! In Roodeschool was het Shihan W. Pieterman die het stokje in deze regio overnam van Kancho C. Dekker. Sinds 2015 hebben Sensei Berry en Wanda Haan dit weer van Shihan Pieterman overgenomen. Shihan Pieterman die nog steeds de stijl bewaakt in Roodeschool en nog regelmatig op de tatami te vinden is. Een belangrijke bron is voor de kadertrainingen.

De banden zijn dit jaar geïntensiveerd en er wordt weer meer samengewerkt met Tai-Jutsu CD. Tai-Jutsu CD wordt gegeven in Zuidlaren bij de dojo van Sem Schilt Fight Academy Zuidlaren.   Een prachtige sportschool waar veel budosporten te vinden zijn zoals Tai-Jutsu CD.

En we hebben meer nieuws voor aanstaande vrijdag! Namelijk dat we na de training het sportieve jaar gaan afsluiten met een hapje en een drankje. Dit gaan we doen in de kantine van voetbalvereniging Corenos.

Hierbij willen we ook alle oud leden uitnodigen want het wordt een geweldige les. meld je hiervoor even aan bij berryhaan@hotmail.com  of neem contact op met 0642200690.

Datum:  21 december 2018

Aanvang: 18:30 – 18:50 uur inloop START training 19:00 uur!

Afterparty : 20:15 uur

Share This: