Een heel gezond en sportief 2018 !

Wij wensen jullie van Tai-Jutsu vereniging San Shou Roodeschool een heel gezond en sportief 2018 !

De weg die we vorig jaar zijn ingeslagen gaan we in 2018 mee verder. Twee keer per jaar examens! Gastlessen om het niveau om een nog hoger level te brengen in onze budo sport. We blijven samenwerken bevorderen waarbij we onze identiteit blijven behouden.

Wat zijn we vorig jaar met een dubbel gevoel begonnen. Ene kant nam Sensei Jan Keizer afscheid van de trainingen en aan de andere kant wat een training was het! Wat een opkomst van diverse tai-jutsu leden. Zowel van het huidige team als oud leden. Sommige hadden meer dan 10 jaar hun tai-gi (pak) niet aan gehad. Ondanks de afscheid van Jan Keizer’s trainingen is hij aanwezig bij de examen om te examineren. We zijn dan ook blij dat Jan betrokken blijft bij de vereniging.

We hadden een aantal gastlessen van andere budo sporten als Pencak Silat, Braziliaans Jiu Jutsu in 2017 en hier gaan we in 2018 mee door. Er zijn al wat namen genoemd waar we jullie over gaan berichten dit jaar.

De jeugd heeft een enorme sprong gemaakt in niveau en ook hier gaan we verder mee. Elk kind moet zich kunnen ontplooien bij San Shou op zijn eigen niveau. De groep is inmiddels zo groot dat we er twee trainers/assistenten bij hebben namelijk Jolanda en Chris. Zo kunnen we regelmatig de groep in drieën splitsen en ieder op zijn niveau ontplooien. En we gaan kijken dit jaar of er iets mogelijk is op het gebied van competitie. En natuurlijk zal er weer een jeugd dag plaatsvinden. Maar ook deze activiteiten willen we verder ontplooien.

De volwassen wordt één van de belangrijkste speerpunten dit jaar. Onze doelstelling is dat we meer leden krijgen. De trainers zelf ontplooien zich ook en zullen ook trainingen volgen buiten onze eigen Dojo, en gebruik maken van diverse workshops en clinics en de leden hierbij betrekken.

Dus volop ambitie en beweging in 2018 bij San Shou Roodeschool.

 

Share This: