COVID-19 UPDATE! 20-3

Tai-Jutsu San Shou Roodeschool volgt het advies van NOC*NSF om gevolg te geven alle clubbijeenkomsten af te gelasten, in ieder geval tot 31 maart. Alle trainingen voor de jeugd en de volwassenen zijn dus afgelast tot in ieders geval 31 maart.

We begrijpen dat het drastische maatregelen zijn, maar begrijpen er goed dat deze maatregelen echt nodig zijn. Vanaf vorige week trainen we al niet meer en zijn de leden via de whatsapp groepen geïnformeerd.

We hebben nog wel adviezen om thuis iets te kunnen doen. Er diverse youtube filmpjes waarbij je je conditie thuis kan onderhouden. De kata’s kunnen geoefend worden en de oefeningen kun je ook droog oefenen.

Update: Zoals eerder gemeld zouden we online wat filmpjes plaatsen. Dat gaan we niet doen. Er zijn zoveel filmpjes (gelukkig) beschikbaar dat we van jullie vragen of je dit kunt gebruiken. Het werk (ziekenhuis) vraagt momenteel zoveel van ons dat we geen tijd kunnen vinden als trainen online wat met jullie te kunnen doen. Dit gaat even voor! Zodra het weer wat rustiger is hoor je van ons!

Zorg goed voor je zelf en denk om je medemens/naaste. Hou de richtlijnen en updates van het RIVM in de gaten. Ook voor deze website geldt dat we even op on-hold staan! Hopelijk tot snel en kunnen we er weer fysiek goed en sterk tegen aan!

Sensei Wanda en Berry

Share This: