Covid-19; tijdelijke stop alle trainingen

Helaas hebben we moeten besluiten om de trainingen tot nadere order te stoppen. We lichten dit hier toe.

Gelukkig hebben we geen besmettingen bij Tai-Jutsu San Shou Roodeschool en dit willen we ook zo houden. De besmettingen nemen zulke vormen aan dat het wachten is op of maatregelen nemen. Dit laatste kiezen we voor.

We beseffen dat het drastisch is maar naast de enorme toename van Covid-19 hebben de trainers zelf ook te maken met een maatschappelijke verantwoordelijkheid. Beide trainers zijn werkzaam als HBO verpleegkundigen in het ziekenhuis. Trainer Berry werkt nu op de Covid-19 afdeling en Wanda werkt op de CCU met zeer kwetsbare patiƫnten.

Het was voor ons een zeer moeilijk besluit om tijdelijk de trainingen stop te zetten en weten ook dat dit (nog) niet de richtlijnen zijn van het RIVM. Maar we denken of hopen dat we met deze besluit een goede keuze hebben gemaakt met betrekking op onze verantwoordelijkheid.

We hopen dat de toename van Covid-19 snel zal omslaan naar een afname. Mogelijk dat het langere tijd betreft en dan moeten we weer opnieuw beleid gaan bepalen en zullen jullie hiervan op de hoogte stellen.

Train thuis lekker door! Oefen met je kata’s en als je er niet uit komt benader ons via app of telefoon en dan helpen we je graag! Hopelijk zien we elkaar snel weer! Osu

Share This: