Alleen maar geslaagden bij jeugd Tai-Jutsu examen Roodeschool

Share This:

persbericht

Roodeschool, zaterdag 9 juli 2022 onder grote belangstelling hebben 18 jeugdleden van Tai-Jutsu Vereniging in Roodeschool zaterdag hun examen afgelegd.

Maar liefst 18 jeugdleden van de Tai-Jutsu vereniging San Shou uit Roodeschool lieten onder toeziend oog van de trainers, examinatoren en ouders hun geleerde technieken zien. Een mooi begin van de vakantie. Alle jeugdleden lieten alle technieken zien die ze het afgelopen half jaar hebben geleerd van Jeugdtrainers Berry en Wanda, onder toeziend oog van Kancho C. Dekker (10e Dan Tai-Jutsu CD) en Sensei Jan Keizer uit Uithuizen (2e Dan Tai-Jutsu CD).

Door een groot aantal vrijwilligers kon er weer een groots examen worden georganiseerd en de enorme opkomst van ouders, familie en vrienden die het examen volgden werden voorzien van koffie, koek en ranja.

In Tai-Jutsu komen diverse basisvormen uit het judo en karate samen met onder andere slag-, stoot- steek- en traptechnieken, klemmen en verwurgingen. Uit deze traditionele Japanse krijgskunst is het hedendaags judo en karate ontstaan. Maar Tai-Jutsu gaat net een stapje verder.

Bij Tai-Jutsu Roodeschool worden ook regelmatig gastlessen gegeven zodat zowel kinderen als volwassenen zich zo breed mogelijk kunnen ontwikkelen

De jeugdexamens vinden 2x per jaar plaats dus er wordt na de vakantie weer volop getraind voor het volgende examen, dat ook in het teken zal staan van de hogere graduaties.

En dan hier de foto’s:

« van 3 »