17 jeugdleden geslaagd!

Roodeschool, 24 januari 2020 – Onder toeziend oog van Cees Dekker (10e Dan Tai-Jutsu) mochten vrijdagavond de jeugdleden van Tai-Jutsu Vereniging in Roodeschool laten zien wat ze in huis hadden.

Maar liefst 17 jeugdleden van de Tai-Jutsu vereniging San Shou uit Roodeschool lieten onder toeziend oog van de trainers, examinatoren en ouders hun geleerde technieken zien.

De jeugdleden deden examen voor een slip (een streep op de band) of een kyu graad (een gekleurde band ofwel obi). Er werd examen gedaan van de witte band (8e kyu) tot en met de blauwe band (5e kyu) waarbij vanzelfsprekend de examenstof moeilijker wordt naarmate de leden verder gevorderd zijn.

De afgelopen maanden werden de kinderen door Sensei (trainers) Wanda en Berry klaargestoomd voor het examen. Voor het afnemen van het examen worden examinatoren uitgenodigd die de jeugdleden niet trainen, voor een onpartijdig oordeel. Dit examen was Kancho C.Dekker, 10e dan Tai-Jutsu, Ron Regter 2e dan Tai-Jutsu en Jan Keizer 2e dan Tai-Jutsu aanwezig om het examen van de jeugdleden af te nemen. Met deze heren en al hun kennis en ervaring was dit een prachtige examencommissie.

De jeugdleden hebben goed hun best gedaan en erg hard geknokt voor hun nieuwe graad, ze zijn dan ook allen geslaagd! De jeugdexamens vinden 2x per jaar plaats dus er wordt straks weer volop getraind voor het volgende examen.

Bij Tai-Jutsu Roodeschool worden ook regelmatig gastlessen gegeven zodat zowel kinderen als volwassenen zich zo breed mogelijk kunnen ontwikkelen.  

Share This: