Gast training met Barry van Dorssen

Roodeschool 13 december 2019 De dojo in Roodeschool was goed gevuld met maar liefst 33 deelnemers voor de gasttraining gegeven door Barry van Dorssen.

De laatste gast training was een enorm succes bij alle leden van Tai-Jutsu club San Shou in Roodeschool. De duidelijke uitleg, prachtige technieken waren bij vele nog vers in het geheugen, maar dit was al weer een poosje geleden. Dit succes was dan ook aanleiding om Barry van Dorrsen, black belt in het Braziliaanse Ju Jutsu (BJJ) weer uit te nodigen voor een gastles in Roodeschool. Barry geeft les in Groningen bij Renshu Fights die trainingen verzorgt in Groningen (Kardinge en Euroborg) en in Haren en daarnaast wordt het BJJ ook gegeven in Winschoten. Het BJJ is een opkomende sport waarbij alle aandacht gaat naar het grondwerk in de vechtsport en prachtige beelden kan je hier zien (wk)

Deze training stond in het teken om wat meer beweging te krijgen van alle kanten in het newaza (grondvechten). Er was ook theoretische verdieping in de gegeven opdrachten binnen het BJJ. De training werd afgesloten met grond vechten waarbij de gegeven oefeningen al werden ge├»ntegreerd. En hier zijn de foto’s !

Na de training was er een Chinese rijsttafel bij Hotel Ekamper te Oosteinde. Het geheel goed verzorgd door Hotel Ekamper.

Share This: