Visie en doelstelling San Shou

Visie en Doelstelling

Visie Jiu Jitsu Roodeschool

Momenteel zijn we in een transitie van het Tai-Jutsu naar Jiu Jitsu. We hebben ruim 30 jaar met veel plezier Tai-Jutsu getraind en gegeven, alleen bemerken dat er doordat er geen aansluiting in te vinden is, de groei en ontwikkeling beperkt is in deze stijl van sport. Doordat Tai-Jutsu qua geschiedenis, inhoud en stijl aansluit bij Ji Jitsu, en hierbij een goed lesprogramma, docententrainingen en overkoepelende organisatie bij ondergebracht is zoeken wij de beste manier om over te gaan naar deze stijl van sport zonder onze indentiteit te verliezen.

Jeugd

Bij de jeugd hebben we een aantal belangrijke peilers neergezet

 • Respect hebben voor elkaar en rekening houden met elkaar;
 • Een duidelijke structuur en vaste regels;
 • Verbeteren van de motorische vaardigheden;
 • Omgaan met winnen en verliezen;
 • Samenwerken;
 • Ontwikkelen van het zelfvertrouwen.
 • Geen wedstrijden en geen wapengebruik ook geen oefenwapens

Doelstelling van Jeugd Jiu Jitsu San Shou Roodeschool

 1. leren en ontwikkelen gaan spelenderwijs, daarmee spelen we in en sluiten we aan bij de mogelijkheden en inbreng van de Jiujitsuka’s.
 2. Wij willen graag samen met de ouders er aan werken dat onze Jiu jitsuka’s plezier en uitdaging in deze sport blijven beleven. Daarom staan wij altijd open voor informatie die helpt om onze Jiu Jitsuka’s beter te begrijpen.
 3. Iedereen moet tegen een betaalbare prijs kunnen sporten, en op hun eigen niveau.
 4. Wij willen graag dat onze Jiu jitsuka’s ook kunnen ontplooien buiten onze dojo door gezamenlijke trainingen en activiteiten. Daarom zijn we met een transitie bezig om aan te sluiten met het JBN en een intensieve samenwerking met sportschool Jaap Schuitema Jiu Jitsu te Groningen.

Volwassenen

Jiu Jitsu is een budosport.  We leggen de nadruk op soepel en technische Jiu Jitsu en de logica achter de technieken. Daarnaast hebben we ook een intensief en harde trainingen waarin ook oefenpartijtjes houden (Randori’s) met alle vriendelijkheid en respect. in de les wordt veel gevarieerd zodat iedereen zijn/haar sterke kanten kan ontdekken. We streven naar 2 keer per jaar examens in graduatie.  We hebben een gemotiveerde groep volwassenen die beide avond flink tempo, hard, eerlijk en gevarieerd traint.

Doelstellingen van Tai-Jutsu San Shou Roodeschool

 1. We stellen ons tot doel dat alle tai-jutsuka’s plezier in Tai-Jutsu ervaren en steeds opnieuw uitgedaagd worden om beter te leren.
 2. Iedereen moet tegen een betaalbare prijs kunnen sporten, en op hun eigen niveau.

De lessen:

Tai-Jutsu is een vereniging waar professionele energieke leraren les- en training geven.

Lestijden

Jeugd  iedere vrijdag  19:00 – 20:00 uur

Volwassenen:

Woensdag  20:00 – 21:00 uur        |           Vrijdag        20:00 – 21:30 uur

Share This: