Jiu Jutsu San Shou

Tegenwoordig geven we Jiu Jutsu in Roodeschool. Dit is niet altijd zo geweest. Al ruim 30 jaar werd er in Roodeschool Tai-Jutsu beoefend. Iedere vrijdag werd er Tai-Jutsu gegeven. Shihan Pieterman gaf al ruim 30 jaar les in Roodeschool. Eerst werd er alleen voor volwassenen training gegeven. In 2004 begonnen sensei Wanda en Berry met een jeugdgroep. Nu vandaag de dag wordt er nog iedere vrijdag les gegeven aan de jeugd van 19:00 – 20:00 uur. Met een flinke jeugdgroep wordt er iedere week hard getraind. Inmiddels geven sensei Wanda en Berry ook aan de volwassenen les 2 keer per week.

In 2015 heeft Shihan Pieterman de dojo overgedragen aan sensei Berry en Wanda en heeft hij in 2019 aangegeven helemaal te willen stoppen met de Tai-Jutsu.

Sensei Berry en Wanda willen graag de dojo  op een professionele wijze neerzetten waarbij kwaliteit en kwantiteit op een hoog vaandel staan. Hiervoor wil Jiu-Jutsu Roodeschool dan ook graag vriendschappelijke banden aanhalen met verschillende budosporten. Dit getuigd ook van de regelmatige gasttrainingen die we organiseren. Hierbij blijft onze identiteit centraal staan.

In maart 2017 zijn we officieel de vereniging notarieel beschreven. In we zijn ingeschreven bij de KvK 68334419

Jiu Jitsu San Shou Roodeschool heeft een eigen visie en doelstelling

Het verder ontwikkelen van deze mooie sport blijft een misschien wel oneindig proces, net zoals de tai-jutsu sport. Dat houdt in dat we altijd blijven ontwikkelen in onze organisatie, in ons zelf maar vooral met en voor onze leden.

In 2022 hebben we een vergevorderde samenwerking met Sportschool Jaap Schuitema en met de JBN, de Judo bond Nederland. De komende jaren zullen we dit verder gaan invullen. Je zult  op de hoogte worden gehouden middels deze website.

Share This: